Dag 1
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Bas
18 April 2009 | Griekenland, Kérkyra
want anders word het zo'n lange inleiding.
nadat ik vanmorgen ben aangekomen na een onvergetelijke nacht ben ik al meteen van de ene verbazing in de andere gevallen.
aller eerst werd ik door de hotel manager opgehaald van het vliegveld. en wat rijden ze hier als maloten haha.
Ik kreeg van de Manager een Appartement toegewezen waar ik nu in m'n eentje zit, maar er komt binnenkort nog een kamer genoot.
ik ben op dit moment de enige klant in het hele hotel (780 kamers).
de manager heeft ook meteen aangegeven waar er goedkoop en lekker te eten is. maar hier viel ik ook weer van de ene verbazing in de andere, nadat de eigenaaresse van de tent waar we zaten met wat borden naar buiten liep en deze kapot begon te gooien.
voor het geval dat jullie hoopten dat er ook foto's bij deze lap tekst zouden komen, dit kan nu nog even niet door gaan. Ik ben namelijk vergeten om de instalatie cd-rom van m'n telefoon mee te nemen. dus bij deze zou ik moeders verzoeken om dat groene pakketje wat we laatst gekocht hadden bij diksons even mee te nemen heb die usb-stick toch wel nodig. desnoods stuur je het op.
ik hoop jullie bij deze voldoende geinformeerd te hebben over hoe het er tot dus ver voor staat en hopelijk tot over 5 maanden. of als jullie op vakantie komen tot eerder :)
groetjes vanuit Corfu, Bas
18 April 2009 - 12:15
Michiel:
en opeens zit je aan de andere kant van de wereld ;).
veel plezier daar kerel!
olaf, dean, rob -
18 April 2009 - 14:59
Moeders:
Heb ik weer,
weken van stress en regelen, is i eindelijk de deur uit, kan i me toch niet missen. -
18 April 2009 - 20:08
Opa En Oma Slegers:
wij zijn bij thieu op de verjaardag en hebbben je site gezien. We wensen je veel geluk en plezier op corfu. we blijven op de hoogte via de site. Groetjes opa en oma. -
19 April 2009 - 10:48
Janne:
Heee Bass!! Nog twee nachtjes en dan ben ik er ook!.. Ik heb even een vraagje voor jou.. Miss weet jij dat.. Heb jij daar gewoon draadloos internet?? Groetjes en tot Snel! -
19 April 2009 - 11:37
Thieu Mir En Bert:
nog een beetje duf van de verjaardag van thieu gister maar wil je bijdeze zeggen dat we je heel veel succes plezier en geluk wensen met je stage. en oh ja van harte gefeliciteerd met jullie pap zijn verjaardag.groetjes -
19 April 2009 - 22:25
Gonny:
dag Bas,
Geweldig dat je goed bent aangekomen man. Het avontuur begint goed.
Weet je zeker dat stage lopen in een hotel met 780 lege kamers een diploma oplevert?????? En hoe moet dat verder als Griekse vrouwen alleen al bij de eerste kennismaking met jou hun serviesgoed kapot gaan gooien????? Ik maak mij ernstige zorgen dat het té spannend voor je wordt daarzo. Nog van harte gefeliciteerd met je rijbewijs.
Toitoitoi, Gonny
20 April 2009 - 01:37
Bobke:
Hehe, iets zegt me dat dat borden gooien alleen nog maar het begin is. ;)
Veel plezier met het verkennen van het eiland.. en het hotel.. en de vrullie. :P -
20 April 2009 - 20:04
Monique:
Yassou Bas,
We zullen je site goed in de gaten houden.
En als je weer ergens gaat eten.. HELM OP! Veel plezier en groetjes
Jorien, Willem, Monique -
21 April 2009 - 07:11
Hanneke:
Heee ex-collega c.q. lucky bastard!!
geniet maar van het goede weer daar!!
Groetjes
Hanneke -
21 April 2009 - 16:54
Moeders:
Ben je nu al gepromoveerd tot prive chauffeur of heb ik je sms'je verkeerd begrepen??
22 April 2009 - 05:59
Sanne:
Haa flepke..
hoe is het daar nu..
nog steeds alleen in het hotel? hoop dat het er wel leuk is, maar dat zal wel in zo'n prachtig hotel.
We gaan je donderdag missen bij ôs mam.. laat nog eens wat van je horen :)
.xx Sanne -
22 April 2009 - 07:15
Bram:
Bas! Hoe smaakt jou de Fristi;)? haha nou veel plezier daar en goed insmeren he;)! groete en we zullen indd donderdag ff op je prooste bij os mam:)
grt! -
22 April 2009 - 17:55
Naat:
Ha Baske!
Jaja, je proeft al gelijk het Griekse, wen er maar aan, het wordt steeds erger ;)
Xx Nathalie -
24 April 2009 - 12:46
Laura:
Basje!
Vertel.., hoe is die eerste week aan de andere kant van de wereld je bevallen ;)?
Spreek je al een beetje grieks? haha.
We hebben je ind moeten missen bij os mam!
xx Laura