3e EN 4e WEEK
Door: Bas
Blijf op de hoogte en volg Bas
19 Mei 2009 | Griekenland, Kérkyra
waarom heb ik de afgelopen 2 weken geen berichten meer geplaatst vragen julle je af...
ik weet niet of het zo interesant blijft waneer er iedere week komt te staan heb van maandag tot en met zaterdag van 9 tot en met 5 gewerkt... dus ja Marisol, ik kan het wel ;)haha.
een ding moet ik trouwens wel zeggen, ik vind het wel heel slecht van iedereen dat ik alleen de naam van nieuwenhoven maar ben tegen gekomen in het reserverings programma en dat de rest nog steeds twijfelt om te boeken ;)
heb buiten het werk nog een aantal andere dingen gedaan... zo heb ik bijvoorbeeld mee gedaan aan de Mister Messonghi verkiezingen, hier moest ik de meest belachelijke dingen doen die je je kunt voorstellen. helaas voor jullie kan ik op dit moment geen foto's of filmpjes uploaden anders hadden jullie je ziek gelachen ;) (maar deze foto's komen nog). bij deze Mister Messonghi verkiezingen was ik eigenlijk 1e geworden maar omdat ik personeel ben werd mijn naam niet genoemd.
verder hebben we school nog ingelicht over onze afdelings manager... Marisol ik weet niet of je dit leest of gaat lezen maar in vergelijking met hem ben je een geweldige bazin. onze baas hier flipt hem om het minste of geringste zo uit dat hij metteen gaat drijgen om ons naar huis te struen of gewoon helemaal niets tegen ons zegt. het is ook een zeer ervaren drinker die geregeld met z'n vodka achter de receptie staat en na een aantal slokken helemaal door het lint gaat tegen de gasten. (van je baas moet je het hebben).
denk dat ik jullie voor de komende tijd weer voldoende heb geinformeerd... en anders vraag maar wat je horen en/of zien wil ;)
groetjes en kusjes Bas...
p.s. paul die filmpjes over poesjes die komen nog wel een keertje ;) en anders stuur ik ze je miss nog in je mail ofzo ;) haha
20 Mei 2009 - 09:01
Kluut:
Onze Mister Messonghi:D!!! jeah -
20 Mei 2009 - 21:23
Polski:
Mooi verhaaltje, ben benieuwd of we die afdelingsmanager onder de tafel kunnen zuipen;)
Je maakt me trouwens wel heel nieuwschierig wat die Mister Messonghi verkiezingen inhouden... -
23 Mei 2009 - 17:47
Olaf:
Bas, voer die kerel eens fristi, misschien dat hij daar van kalmeert! Hier schijnt de zon en vloeit het bier.. examens worden gemaakt en de eventueele feesten voorbereid, we missen je! er blijft steeds een halve pizza staan.. xxxx Stals -
29 Mei 2009 - 12:17
Simon:
Regel daar maar gratis een verblijfje, dan wordt je programma wel gevuld! :P
Goed bezig daar Bas! -
05 Juni 2009 - 19:34
Marisol:
jajajajjajajaja
ik ben een geweldige bazin
hahahaha
enne bas heb jij daar al gescoord jij weet wat ik tegen jou heb gezegd
dus ik wil mooie verhalen lezen en niet onzin over ditjes en datjes
fotos van jou en vrouwen graag en niet steeds van jou lege bed hahah
groetjes
geweldige bazin -
05 Juni 2009 - 19:36
Marisol:
Basssssssssssssssssssss
filmpje over een kat dat gaat echt te ver
ga stappen oh my god wat is daar met jou gebeurd